NAKUPOVANJE PRI NAS JE VARNO IN ENOSTAVNO!

 

Izbor artiklov

Artikle, ki bi jih želeli kupiti, med nakupovanjem shranjujete v košarico tako, da na artiklu kliknete na gumb ''V košarico''. Ko z nakupovanjem zaključite, kliknite na ikono ''Košarica'' v zgornjem desnem kotu in izberite opcijo "Zaključi nakup". Če želite korak pregleda košarice preskočiti, izberite opcijo "Na blagajno".

 

Košarica

V košarici imate zbrane vse artikle, ki ste jih izbrali med nakupovanjem. Če želite kakšen artikel odstraniti ali spremeniti njegovo količino, lahko to storite z vnosom v vnosno polje "Količina" v vrstici artikla. Vsako spremembo količine je potrebno osvežiti.  V kolikor želite dodati še kakšen artikel, kliknite na gumb ''Nadaljuj z nakupovanjem''. Ko izberete vse želene artikle, v Košarici kliknite na gumb ''Na blagajno''.

 

Blagajna

Preusmerjeni ste na novo stran, ki je namenjena vnosu osebnih podatkov (ime in priimek, e-pošta, telefon), naslova (naslov, mesto, poštna številka, država), načina dostave ter načina plačila (plačilo po povzetju, predračun, kreditne kartice). Zaradi večje preglednosti in hitrejšega procesiranja, je naša blagajna osnovana tako, da samo v treh korakih opravite zaključek naročila. S tem vami omogočamo večjo preglednost in hitrejši nakup.

 

Ustvarjanje novega uporabniškega računa

 

Za dokončno potrditev nakupa imate na voljo enostavno možnost:

  1. Na začetku malenkost daljša vendar dolgoročno bolj učinkovita rešitev je ustvarjanje novega uporabniškega računa. Prednosti so: možnost koriščenja ugodnosti, ki smo jih pripravili zgolj za naše člane, svoje podatke vpišete samo enkrat in jih ni potrebno ponovno vpisovati pri vsakem nakupu, omogočen imate dostop do zgodovine svojih nakupov.
  2. Če želiš nakup opraviti po hitrejšem postopku, postopku brez registracije, vnesite samo najnujnejše podatke, ki se ne shranijo na naš strežnik in jih je zato potrebno pri novem nakupu znova vpisovati.

 

Način plačila

Če izberete način plačila "Plačilo po predračunu", se pod nakupovalno košarico pojavijo vsi potrebni podatki in navodila za izpolnitev UPN obrazca. Podatkov ni potrebno prepisovati, ker jih ob potrditvi naročila prejmete na podan elektronski naslov.

 

Zaključek oziroma potrditev naročila

Po vnosu vseh zahtevanih podatkov, lahko pred potrditvijo naročila še zadnjič preverite pravilne vrednosti dodanih artiklov v prikazani košarici. Če imate na voljo kodo kupona, le-to vnesite v vnosno polje "Unovči kupon". Naročilu lahko dodate tudi poljuben komentar, ki ga vnesete v za to namenjeno vnosno polje. Pred zaključkom naročila oz potrditvijo, se morate strinjati z našimi pogoji poslovanja. Kmalu po potrditvi naročila, boste na podan elektronski naslov prejeli sporočilo o uspešno prejetem naročilu z vsemi spremljajočimi podatki.

V pogojih uporabe lahko preberete, kakšen je postopek pri morebitnem vračilu blaga, kam se lahko obrnete v primeru zamude pri dostavi in kam v primeru pritožbe.

Artikel dodan na seznam želja